Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului TotalZone.Ro.

Site-ul TotalZone.Ro este operat de societatea SC TOTAL ZONE S.R.L, cu sediul in Bulevardul Alexandru Obregia, Nr. 25 , sector 4, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/4943/2009.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe TotalZone.Ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii TotalZone.Ro in urmatoarele scopuri:

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe TotalZone.Ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar TotalZone.Ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@totalzone.ro.