Categorii

Reparatii Calculatoare

 

    Daca aveti nevoie de reparatii calculatoare sau aveti probleme cu calculatorul  dumneavoastra cu siguranta ati ajuns unde trebuia!
    In ultimii ani, calculatoarele au devenit un obiect tot mai des intilnit intr-o casa si un dispozitiv vital in majoritatea afacerilor. Principala functie pe care un calculator sau un pc o indeplineste este de a transmite si primi informatii.
    Calculatorul reprezinta pentru majoritatea aparatul in fata caruia ne bem cafeaua de dimineata si in fata caruia adormim.
    Fie ca citim stirile, comunicam cu prietenii, ne jucam sau ne dezvoltam afacerile prin intermediul unuia sau a mai multor calculatoare cum procedam atunci cand se strica?


    Noi suntem rezolvarea cand vine vorba de reparatii calculatoare, solutii complete pentru dvs si pentru afacerea dumneavoastra, oferim servicii de depanare calculatoare profesionale in service propriu sau chiar la domiciliul sau la sediul firmei dvs.

Total Zone - Reparatii calculatoare Bucuresti se adreseaza atat persoanelor si firmelor din capitala cat si celor din restul tarii (avem personal specializat in reparatii calculatoare care se poate deplasa in orice zona a tarii).
De ce sa ne alegi pe noi pentru serviciul de reparatii calculatoare ?
-    Profesionisti in rezolvarea oricaror probleme legate de calculatoare, chiar te putem ajuta sa le rezolvi rapid;
-    Preturi foarte bune pentru depanare de calculatoare, laptopuri si pentru reparatii la alte aparate electronice;
-    Consultanta gratuita pentru problema dvs;
-    Flexibilitate, ne putem deplasa pentru reparatii la domiciliul sau la sediul firmei dvs;
-    Garantie pentru serviciul de reparatii calculatoare 6-24 luni.

    De asemenea va oferim reparatii pentru intreg echipamentul dvs IT : reparatii laptop,reparatii calculatoare,reparatii lcd ,si lista continua.

   Noi iti oferim asistenta tehnica in reparatii hardware desktop , inlocuirea si/sau repararea componentelor defecte; 

   Reparatii software: instalarea sau reinstalarea sistemului de operare, repararea acestuia, devirusare, optimizare, instalarea si configurarea oricarui component hardware sau a oricarui program;

   Asistenta de specialitate in utilizarea componentelor IT si solutii profesioniste pentru orice problema IT.
 Sugestii privind diagnosticul unor defectiuni :

1.Calculatorul piuie si refuza sa porneasca; posibil defect si reparatie placa de baza sau memoria

2.Calculatorul  nu intra sub tensiune (ledurile frontale nu se aprind); posibil defect si reparatie placa de baza, placa de extensie, sursa alimentare

3.Calculatorul  intra sub tensiune dar nu misca nimic; posibil cablu IDE montat invers, posibil HDD sau CD-ROM montat invers

4.Tastatura nu clipeste la boot-are si/sau eroare de tastatura (testul POST); depanare: posibil conectare incorecta, inversare cu conectorul de mouse din mainboard, cablu intrerupt, tasta blocata, tastatura defecta

5.Monitorul calculatorului cu ecran permanent negru sau alb sau cu mesajul "No signal";
conectorul iesit din placa grafica, cablu logic intrerupt, placa grafica defecta

6.La punerea PC sub tensiune se primeste  mesajul "CHECKSUM ERROR" sau "Press F.. to enter Setup" la bootare; memoria BIOS stearsa ( baterie consumata, scurtcircuitata , jumperul de stergere activat)

Nu sunt produse în această categorie.